Over ons - Hi Boer

Wie zijn wij

De nuchtere experts die je helpen om online goed te boeren

_MG_7317 - webres

Meet Miranda

Miranda is de initiator achter Hi Boer en trotse eigenaresse van inspiratielocatie Het Heide Huisje. Miranda weet hoe belangrijk het is om van je bedrijf online een succes te maken: “Als social media expert, geef ik advies en coaching aan `o.a. agrarische gastenverblijf ondernemers om online beter zichtbaar te worden. Daarnaast is Miranda ook Recreatie -Leisure Specialist bij VAB Impuls. Door mijn successen én leerlessen te delen helpen we agrarische gastenverblijven bij het succesvol realiseren – en behouden – van hun gastenverblijf.

_MG_7380 - webres

Meet Anja

Als online marketeer helpt Anja van Content Meesters ondernemers hun verhaal te verpakken, met aansprekende teksten en fotografie. “Ieder bedrijf is uniek. Ik help ondernemers hun passie te delen op website en sociale media. Geen overdreven marketingsausje, maar laten zien wie je bent en wat je biedt. En als dat er toe leidt dat het bedrijf goed door klanten gevonden wordt, is mijn missie geslaagd!”

_MG_7329 - webres

Meet Iris

Iris is de drijvende kracht achter Digital Analog. Als ontwerper helpt zij bedrijven aan een fris logo, huisstijl of website. “Samen kijken we wat jouw bedrijf uniek maakt en laten we dit tot zijn recht komen door middel van beeld, kleur en typografie. Ik leef me in en haal alles uit de kast voor het mooiste resultaat. Zonder poeha overigens: what you see is what you get, dat heb als boerendochter meegekregen van m’n ouders.”